fbpx

GRATIS BEZORGING IN NL BIJ BESTELLINGEN VANAF € 75,-

Levering en retouren

Bij Turtally is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@turtally.com als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”

U kunt het artikel retour sturen naar:

Turtally
Karl marxstraat 16c
1544RG Zaandijk

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn ook voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@turtally.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Levering zal plaatsvinden binnen 7 werkdagen. Tenzij wij persoonlijk contact hebben genomen, of anders is aangegeven (bijvoorbeeld custom orders).
  • Turtally behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant (anders dan die van Turtally of de leverancier van het artikel) is beschadigd.
De waardering van www.turtally.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 21 reviews.