fbpx

GRATIS BEZORGING IN NL BIJ BESTELLINGEN VANAF € 75,-

Over ons

Wij zijn turtally!

Welkom op de website van Turtally. Onze kussens kunnen niet wachten om een plekje in jouw huis te bemachtigen. Wij zijn twee creatievelingen die het leuk vinden om themagebonden artikelen te ontwerpen waar wij met een knipoog naar kijken. Wij zorgen ervoor dat onze producten voor iedereen een cadeau zijn, of dit nou voor jezelf of een ander is, onze producten zorgen voor een happy moment!

Dan ben jij vast benieuwd wie de twee creatievelingen zijn. Wij zijn Yvonne en Elise. Yvonne heeft altijd al een voorliefde gehad voor unieke items in haar interieur en is goed in ‘out of the box’ denken, tegelijkertijd houdt zij daarbij ook de trends in de gaten! Elise is grafisch vormgever en maakt van alle ideeën werkelijkheid. Samen zijn wij een top duo en genieten met volle teugen van wat wij doen!

 

Gemaakt in Nederland

Wij laten onze kussens en kaarten maken en bedrukken in Nederland! Omdat wij deze zelf ontwerpen leveren wij jou altijd een uniek exemplaar. Ook zitten er verschillende bedels aan de kussens. 

limited edition

Omdat wij alles zelf ontwerpen kunnen wij ook snel schakelen en blijven wij nieuwe collecties uitbrengen. Slechts kleine oplages zijn beschikbaar omdat wij unieke kussens willen leveren en produceren.

Extra geluk

Iedereen kan wel wat extra geluk, warmte en liefde gebruiken. Onze producten brengen dit bij jou in huis. Want wat is het fijn om thuis te komen na een lange dag werken en lekker op de bank te kunnen ploffen met een heerlijk en leuk kussen. Of ‘s avonds in bed te kruipen waar één van onze kussens voor wat extra warmte zorgt. Ook het sturen van één van onze kaarten naar vrienden en familie brengt altijd een glimlach op het gezicht.

CUSTOM MADE

Custom Made

We Take Custom Orders!

De waardering van www.turtally.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 21 reviews.